Overslaan en naar de inhoud gaan

Community Guidelines

Een goede Community start met een set huisregels. Deze Guidelines gelden op de Vector Community:

1. Respect: Alle leden moeten elkaar en hun ideeën respecteren. Persoonlijke aanvallen, beledigingen of kwetsende taalgebruik zijn niet toegestaan.
 

2. Professionaliteit: De discussies en reacties moeten relevant en professioneel zijn. Content die niet gerelateerd is aan het doel van de community, moet worden vermeden.
 

3. Geen Spam: Leden mogen geen spam, reclame of andere commerciële content plaatsen zonder toestemming van de beheerders.
 

4. Privacy: Persoonlijke informatie van anderen mag niet zonder hun toestemming worden gedeeld. Dit geldt voor e-mailadressen, telefoonnummers, privé berichten en andere gevoelige informatie.
 

5. Constructieve Kritiek: Kritiek is toegestaan, maar moet constructief en nuttig zijn. Het doel moet zijn om te helpen en te verbeteren, niet om te kwetsen of te vernederen.
 

6. Geen Illegale Inhoud: Het delen van illegale inhoud of het aanzetten tot illegale activiteiten is strikt verboden.
 

7. Handhaving van de Richtlijnen: Het niet naleven van de gemeenschapsrichtlijnen kan leiden tot waarschuwingen, schorsingen of zelfs uitsluiting van de community, afhankelijk van de ernst van de overtreding.

We wensen iedereen een leerzame ervaring toe op Vector!

Translate into Dutch Translated from Dutch See original