De Business Case van Condition Based Maintenance

Oriƫnteren & Voorbereiden
Artikelen en e-books
De Business Case van Condition Based Maintenance

Het opschalen van voorspelbaar onderhoud vergt serieuze en terugkerende investeringen door asset owners en de onverdeelde aandacht van het management. Het is daarom essentieel om eerst een goed begrip te hebben van de waarde die voorspelbaar onderhoud toevoegt in de organisatie voordat men eraan begint.

Dit is een van de voorwaarden van het succes van een voorspelbaar onderhoudsprogramma. Echter is het niet zo eenvoudig om die waarde te bepalen. Wat is nu precies de business case van voorspelbaar onderhoud?

Dit whitepaper geeft inzicht in de belangrijkste waardebepalers van voorspelbaar onderhoud. Het helpt de business case te bepalen van de plannen rondom voorspelbaar onderhoud.

Dit kennisproduct bestaat uit een whitepaper (Engelstalig), geschreven door Roland van de Kerkhof (Asset Health Dynamics) in samenwerking met Samotics. Het paper bevat een toelichting van de belangrijkste waardebepalers van CBM (time, accuracy, decisions).

Vervolgens biedt dit paper aan de hand van gedetailleerde voorbeelden en een quick-start guide een methode om de business case van CBM binnen een organisatie te bepalen. Er zijn verschillende niveaus waarop een business case berekend kan worden, zoals op individueel equipmentniveau, op een groep van equipment en op fabrieksniveau.

Meer informatie nodig over dit kennisproduct? Stel gerust je vraag!
Roland van de Kerkhof
Projectleider Skillslab & Young WCM - World Class Maintenance
rvdk@worldclassmaintenance.com
+31 6 20788879
Stuur mij een bericht
Foto Roland van de Kerkhof

Eigenschappen

Datum
Versie
v1.0
Doelgroep
Asset Owners
Expertgroep
Roland van de Kerkhof
Project
Campione
Thema
Condition Based Maintenance
Tags
Business Case
Condition Based Maintenance
Simulatie
Hallo,

Ik ben Vector en ik help je graag op weg op dit platform! Klik hier om de rondleiding te beginnen.